Share

Schüssler-sók mindenkinek

Ezúttal egy képzeletbeli utazásra hívlak, méghozzá a saját testedben. Képzeld el a szervezetedet, testedet, mint egy önálló világot. Egy olyan világot, ahol minden összhangban működik, ahol mindenki mindenkivel jóban van, nem akar rosszat senkinek,

mindenki szeret mindenkit, nincs környezetszennyezés és mindenki teszi a dolgát szó nélkül. Születnek, halnak a lakók, folyton megújul a világ, mégis ugyanaz marad.

A világban vannak rendkívül fontos nagyvárosok (szervek), és kisebb tanyák is, amiket az utak kötnek össze egymással. Az utak mentén kicsike sorházak sorakoznak, amikben szorgos munka folyik szüntelen. Az utakon jönnek, mennek a járgányok: kocsik, buszok, motorok, traktorok, teherautók. Hol megállnak, hol továbbsuhannak. Rakományukat hol itt, hol ott ürítik, és vannak közöttük olyanok is, akik cél nélkül autókáznak tele értékes rakományukkal.

És most képzeld el, hogy ebben a városban a központi irányítás bármikor segítséget kaphat, vagy hívhat. Ez lehet többféle, attól függően miben hisz a „nagyvezér” (aki ez esetben te vagy).

Tehát lehet a segítség: 

•    Gyógyszer – ami tulajdonképpen a szervezeted helyett dolgozik: utasít, tilt, öl is, ha kell (nyilván kórokozókat).
•    Homeopátiás szer – ami a szervezeted segítője, hasznos információk közlője. Hátránya azonban, hogy nem minden vezér hisz benne, valamint, hogy nagyon sok szer és potenciál van, és nem is mindenkinél válik be.
•    Schüssler-só – amikor az adott só egyszerűen beül az autóba és kitölti a szállítólevelet, vagyis megmondja az autósnak mit hová vigyen, a rakományból melyik házikónál mennyit pakoljanak ki és onnan mit és abból mennyit szállítsanak el.
•    Természetesen ezeken kívül, a betegségek függvényében, lehet még jó segítő: gyógytea, illóolaj, masszázs, érintés, reiki, akupunktúra, szellemgyógyászat, különféle pszichoterápiák, drámajátékok vagy éppen a spirituális gyógymódok valamelyik fajtája (természetesen a teljesség igénye nélküli a felsorolás!).
•    A legfontosabb minden mellett: a hit! Hinni a gyógyulásban, a bevett szer hatásában. Ezt minden tudományos és nem tudományos vizsgálat is többször bizonyította már.

Remélem sikerült bemutatnom hogyan is működnek, hatnak a Schüssler-féle biokémiai sók. Javaslom az általam kitapasztalt nagyon egyszerű módszert: én, amikor beveszek egy-egy sót, mindig tudatosítom magamban az adott szer nevét és elképzelem azt is hogyan ül be a képzeletbeli autóba, hogyan irányít és hová küldi a rakományt az adott szer (vagyis só). Elképzelem a hatást, a gyógyulás lépcsőit is. Persze vannak esetek, állapotok, tünetek, amikre egyszerűen szükségem van, kell nekem. És ezzel gondolom, nem vagyok egyedül. Szeretem megtapasztalni, mit tanít egy-egy tünet, vagy éppen a fájdalom. Mit és meddig mutat valamit, milyen mélységekig megy el. Meddig bírom. Azt gondolom a betegség, a tünet mindenkinek egy jó tanító mester. Rámutat kibillentségekre, hiányosságokra vagy éppen túlzásokra. Finoman utal arra is, ha nem teszed azt, amit sorsfeladatodként tenned kellene. Könyvtárnyi irodalom szól a betegségek üzenetéről. Azt gondolom, ezek jó támpontok lehetnek, de az üzenetet mégis te tudod megfejteni, mint ahogyan az álmaid titkos könyvének kulcsa is a te kezedben van. Lépj be hát bátran ebbe a világba, nézz szét és tapasztalj, tanulj.
Csak remélni tudom, hogy elkezdtél hinni a Schüssler-sókban te is! Ha így van, saját és gyermeked jó közérzete, testi világotok legideálisabb működése, a betegségek gyors legyőzése érdekében ismerd meg a sókat és kezd el azokat alkalmazni a hétköznapjaitokban.

Arra gondoltam kezdjük az elején! A sókról már írtam, de most szeretnélek lépésenként megismertetni a szerekkel. Első lépésként azokat a sókat szeretném bemutatni, amiket mindenképpen érdemes otthon tartani és szinte elsősegélyszerként működnek.

Tehát, ha eddig még nem vettél sókat most itt az ideje, hogy beszerezd az első Schüssler biokémiai sóidat.

Elsőként a következő sókat ajánlom az otthoni házi patikádba:
•    Nr. 3-as só, Ferrum phosphoricum D12
•    Nr. 4-es, Kalium chloratum D6
•    Nr. 7-es, Magnesium phosphoricum D6

Ezzel a három szerrel elég sok tünetet tudsz hatékonyan befolyásolni. Szívem szerint azt tanácsolnám, tarts otthon mind a 12-ből, de tudom ezt úgysem tennéd.
Nézzük, melyiket, mikor és mire vesd be.

További oldalak: 1 2
error: A tartalom védett !!