A hőség mindenkit megvisel

A hőség mindenkit megvisel,de a kismamákat és pici babákat kicsit jobban, mint másokat. Miből adódik ez? Egy élet növekszik benned, ami természetes ugyan, mégis megterheli a szervezetet minden szinten.

Bővebben: Kismamaként nehezebb a nyár?

A legtöbb szakember elengedhetetlenül fontosnak tartja a kismamáknak kifejlesztett multivitaminok rendszeres szedését a várandósság teljes ideje alatt. Ezeket a vitaminokat kifejezetten várandósoknak fejlesztették ki, összetételük igazodik a megnövekedett, illetve speciális igényekhez egyaránt. A kérdés csupán az, hogy a növekvő kínálatból melyiket válaszd? Vagy, hogy egyáltalán szükséges – e szedned bármelyiket is? Ebben próbálok segítséget nyújtani, hogy eligazodj és a lehető legjobb döntést hozd meg saját magad és a babád érdekében is.

Bővebben: Melyiket válasszam? - Vitaminok várandósoknak

 

Bár, a várandós gondozási terv is tartalmazza, itt egyben olvashatod a várandósság alatt esedékes vizsgálatokat és egyéb tennivalókat.

Bővebben: Várandósság hétről hétre

 

A vitaminok második részében újabb öt várandósság alatt ajánlott készítményről olvashatsz részletesen. Remélem a pontos összetevők megismerésével sikerül a számodra legmegfelelőbb készítményt kiválasztanod!

Bővebben: vitaminok 2. rész