A legtöbb szakember elengedhetetlenül fontosnak tartja a kismamáknak kifejlesztett multivitaminok rendszeres szedését a várandósság teljes ideje alatt. Ezeket a vitaminokat kifejezetten várandósoknak fejlesztették ki, összetételük igazodik a megnövekedett, illetve speciális igényekhez egyaránt. A kérdés csupán az, hogy a növekvő kínálatból melyiket válaszd? Vagy, hogy egyáltalán szükséges – e szedned bármelyiket is? Ebben próbálok segítséget nyújtani, hogy eligazodj és a lehető legjobb döntést hozd meg saját magad és a babád érdekében is.

Bővebben: Melyiket válasszam? - Vitaminok várandósoknak

Július 1-től új protokoll alapján zajlik majd a várandósság gondozása. Két táblázatban foglaltam össze a vizsgálatokat, tanácsadásokat, hogy az átláthatóbb legyen minden érintett számára.


Ami változik:

Bővebben: Új várandósgondozási protokoll

 

A vitaminok második részében újabb öt várandósság alatt ajánlott készítményről olvashatsz részletesen. Remélem a pontos összetevők megismerésével sikerül a számodra legmegfelelőbb készítményt kiválasztanod!

Bővebben: vitaminok 2. rész

altAmi a szülés – születés körüli időben szükséges lesz számotokra.
Kelengye listám remélem segítséget nyújt a készülődéshez, a baba fogadásához. Igyekeztem praktikusan, fölösleges dolgoktól mentesen összeállítani, amit tekints egy alapnak, így bármikor, bármivel, az igényeiteknek megfelelóen kiegészítheted azt.

Bővebben: Kelengye lista