JELENLEG MINDEN PROGRAMUNK SZÜNETEL!

Ebben a rovatban olyan pécsi programokat szeretnék számodra ajánlani, amelyeket én is hasznosnak tartok. A lista természetesen nem teljes, hiszen nincs tudomásom minden eseményről, és nem is a teljes kínálat bemutatása a célom. Jó, ha tudod, hogy minden ajánlott program ingyenes. A tippekben néhány weboldalt és szolgáltatást is megtalálhatsz, ami érdeklődésedre tarthat számot. Bizonyára néhány lehetőség téged is érdekelni fog, és ha kedvet kaptál hozzá, oszd meg azt másokkal is!

alt

Babaváró Szülésre felkészítő tanfolyam / a program jelenleg szünetel

2017 - ben is várunk folyamatosan induló öt alkalmas szülésre felkészítő tanfolyamunkra, ahol minden témát érintünk, ami téged is érdekelhet! Tudás, gyakorlás, biztonság - nem csak a szülésnél, hanem a babagondozásban is!

A kissé hosszúra nyúlt szünet után intenzív kurzussal indítunk! 4 nap, 4 téma. Az időpont kedvező, a késő délutáni kezdésre munka után is odaérsz, és a párod is jöhet.

A tanfolyamot tartja:
Dr Buda Péterné Anikó, Iveszics Tünde, Maninger Kata
Helyszín: Pécs, Budai Nagy Antal utca 1. szám, a Pécsi Életmód Egyesület helyisége (Rókus sétány, Tervezők Háza, alsó szint, kaputelefonon ki van írva!)

Időpontok és témák:
1. alkalom: Várandósság, szülés. A szülés megindulása, folyamata, praktikák, amik valóban hasznosak és a klinikán is alkalmazhatóak. Gyermekágyas időszak.
2. alkalom: A baba fogadása - kelengye, öltöztetés, fürdetés, köldökkezelés, lázmérés. Kisebb babaproblémák otthoni kezelése (hasfájás, koszmó, popsikiütés, szájpenész, stb.).
3. alkalom: Szoptatás a kezdetektől. Minden, amit a szoptatásról tudnod kell a várandósság alatt és szülés után.
4. alkalom: Babaelsősegély (házipatika, ha riaszt a légzésfigyelő, lázcsillapítás, légúti idegentest).
Az előadások körülbelül másfél, két órásak, amik után lehetőség van a felmerült kérdések megbeszélésére, vagy kötetlen beszélgetésre is. Minden résztvevő kedvezményesen juthat hozzá az Anyatippek című könyvhöz, amiben minden olyan problémás helyzetre találsz hasznos tippet, ami egy babás családban előfordulhat.

A résztvevők száma korlátozott maximum 5 várandós és kísérője, hogy meghitt, családias hangulatban készülhessünk közösen a babád érkezésére. Itt valóban hasznos tudást kapsz, hiszen mindannyian gyakorló védőnők, édesanyák vagyunk, és nap, mint nap találkozunk mindazzal, ami egy kismamát foglalkoztat a várandósság és a szülés idején, majd a baba gondozása-ápolása kapcsán.
Ár: a négy alkalmas kurzus ára 8000 Ft
Lelkes csapatunk tagjai védőnők. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hivatásunkban, szeretjük a szakmánkat és bízunk abban, hogy neked is segítségedre lehetünk. A tanfolyam témáit igény szerint alakítjuk, hogy valóban mindenre felkészülj. Az órákat az adott területhez legjobban értő fogja tartani, de lehetőség van vendég előadók meghívására is (nőgyógyász, genetikus, klinikai szülésznő, élő ételek, dietetikus, hordozási tanácsadó, homeopata orvos, Schüssler arcdiagnoszta).
Ha várandós vagy tarts velünk te is!
További információ: Iveszics Tünde, 06 30 491 0230, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A témaváltoztatás jogát fenntartjuk!
Gyakori kérdések:
Csak én mehetek?
Nem. Egy kísérő az árban benne van, így jöhetsz a pároddal vagy akár az anyukáddal is.
Számlát kapok-e?
Számlát természetesen kapsz.
Mikor kell fizetni és mi van akkor, ha nem tudok menni mind a 4 alkalomra?
Az ár az első alkalommal fizetendő. Lehetőséged van arra is, hogy csupán annyi alkalmat fizess, amennyire valóban elszeretnél, vagy el tudsz jönni. Ekkor is az első alkalommal történik a fizetés és előre jelezned kell, hogy melyik alkalomra nem tudsz jönni.

 

Egyéni Szülésfelkészítés!

2021-ben is várunk téged is egyéni szülésre felkészítő tanfolyamunkra! Jelenleg nem elérhe!

Neked is ajánljuk, ha:
- dolgozol és kora délután még nem érsz rá
- az egyéni felkészítést előnyben részesíted a csoportossal szemben
- pároddal együtt egy meghitt hangulatú felkészítőre vágysz
- szeretnél a lehető legjobban felkészülni a szülésre és a baba fogadására

Lehetőséged van a tanfolyam szakembereivel külön találkozni.

Anikó szakterülete a szülés, gyermekágy, szoptatás. Vele a várandósságot és a szülést járhatjátok körül, annak minden szegmensével: elmélet és gyakorlat, hasznos tanácsok és praktikák a várandósság idejére és a szülés minden szakaszára, hogy valóban életed legszebb emléke legyen ez az időszak. Anikó három gyermeket szült, több, mint 20 éve védőnő, szakmájának elismert képviselője. Ismeri az alternatív lehetőségeket és a legkorrektebben hallhatod tőle mit lehet és mit nem a Szülészeti Klinikán.

Tünde szakterülete az elsősegély és a természetes, szelíd megoldások betegségek esetén. Ő is három gyermek édesanyja és 25 éve aktívan dolgozó védőnő. Előbbi témán túli témája még az újszülöttkor és a csecsemőgondozás az első napoktól, a boldog (és nyugodt, sírásmentes) napok érdekében. Pelenkázási, fürdetési, köldökkezelési praktikumok, öltöztetés, nevelés, gondozás és minden, ami baba.

Kata Pécsen jelenleg az egyetlen IBCLC szoptatási szakember, hatalmas gyakorlattal. Valóban mindent tud a szoptatásról, és nem csupán elméletben.


Helyszín: Pécs, Budai Nagy Antal utca 1. sz. alatt (Rókus sétány, Tervezők Házában a Pécsi Életmód Egyesület helysége alul, 106-os kapukód).
Időtartam: alkalmanként 2-3 óra
Ára: hétköznap 10 000 Ft/alkalom / hétvégén 12 000 Ft/alkalom

Jelentkezni: Iveszics Tünde 06 30 4910230 (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
A pontos témát/témákat minden esetben te és a párod határozzátok meg és itt valóban választ kaphattok minden titeket érdeklő kérdésre!

 

Léleksimogató Babamasszázs, Pécs, Budai Nagy Antal u. 1.szám (Rókus sétány, Tervezők Háza, Pécsi Életmód Egyesület iroda helysége)

alt

Programgazda Iveszics Tünde, 06 30 491 0230

Babamasszázs várandósoknak is! Ha érdekel, gyere el, és hozz egy játékbabát is magaddal! Ha egyénileg szeretnéd megtanulni a masszázs lépéseit, hogy a születés pillanatától masszírozhasd kisbabádat, erre is van lehetőséged, de ez ügyben egyeztetnünk szükséges!

Jelenleg a program szünetel!

Egyéni masszázsóra igényed jelezd nekem! Szívesen megtanítom otthonodban (már a várandósság alatt is) a babamasszázs minden fortélyát.

Díj: 6000 Ft/alkalom / Időtartam: 2-3 óra

 

 

Szoptatási tanácsadás

Maninger Katalin IBCLC laktációs szaktanácsadó. Keresheted telefonon az ország bármely részéből, de Pécsen házhoz is kimegy szükség esetén. T: 0630 3228371 Hívd bizalommal!

 

 

Mini asztrológia tanfolyam 2x5 órában! alt

Asztro mini tanfolyam 2x5 órában

Helyszín: Pécs, Budai Nagy Antal u. 1 sz.

A tanfolyamot tartja: Iveszics Tünde asztrológus, numerológus

Ár: 12 000 Ft / tanfolyam (2 nap)

Ismerkedés önmagunkkal, barangolás a lélek rejtett barlangjában, játszmáink, avagy mitől vagyok olyan, amilyen?

Ne ijedj meg, teljesen az alapoktól kezdjük!

A két nap alatt betekintést nyerhetsz az asztrológia, numerológia világába, megismerheted a horoszkópot, s ezzel együtt közelebb kerülhetsz saját magadhoz, a benned (és nem utolsó sorban a másokban) élő szereplőkhöz. Felismerhetsz olyan játszmákat, amiket veled „játszanak” de olyanokat is, amiket te játszol másokkal.

Fény derül arra, illetve megtudhatod, hogy:

 • miért vagy éppen olyan, amilyen
 • mire születtél, mi a sorsfeladatod
 • hogyan működnek kapcsolataid
 • miért nem jössz ki bizonyos emberekkel
 • mit keresel a partnerkapcsolatodban
 • hogyan látnak mások
 • mire számíthatsz gyermekednél
 • mit élnek át veled kapcsolatban gyermekeid
 • miért épp olyan a kapcsolatod a szüleiddel, amilyen
 • miért vannak gátak, nehézségek az életed bizonyos területein
 • miért esel mindig ugyanabba a gödörbe
 • mi az oka betegségeidnek…

…és még számos más kérdésed is megválaszolásra kerül az asztrológia és a numerológia évezredes, tapasztalati tudománya segítségével.

Tematika:

 1. Függőleges világkép, avagy a szimbolikus-analógiás gondolkodás
 2. Asztrológia, horoszkóp, bolygók - mit mond, és hogyan beszél hozzánk?
 3. Számok a hétköznapjainkban (numerológia)
 4. A numeroszkóp és a számok világa
 5. A horoszkóp, mint útravaló az élethez: karma, sors, erősségek, lehetőségek az életünkben
 6. Ami a horoszkópban látható: elemek, dinamikák, aspektusok (fényszögek), házak, jegyek, analógiák – számodra is érthetően, röviden!
 7. A 12 jegy jellemzői (gyermek, felnőtt, férfi, nő, szülő, főnök, beosztott, szerető, stb. viszonylatokban, játszmák és jegyek)
 8. + saját horoszkópok, számok megbeszélése

Gyere el, és tapasztalj!

Érdeklődni: Iveszics Tünde 06 30 4910230 / Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Figyelmedbe ajánlom az alábbi weboldalakat:

asztro.eletmodpecs.hu

www.eletmodpecs.hu

www.pranama.hu

hurcibaba.wordpress.com