Kos

Augusztus a szuper ötletek hava minden Kos szülött számára. Mindenről eszedbe jut valami, használd ki ezt a családi élet és a gyermeknevelés területén is. Annyi lehetőség van, ráadásul az év utolsó tüzes hava is tovább izzítja, szítja a benned lakozó ősi tüzet.

Bővebben: Augusztusi horoszkóp

Kos (a hódító, ösztön vezérelt macsó)
Ha már rég óta házasok vagytok, felejtős a romantikázás, a gyertyafényes vacsora, ezt ne is várd el tőle. A nosztalgiázást szintén nem szereti. A legjobb, ha hagyod magad meghódítani. Ehhez azonban valami újdonság is szükségeltetik, hiszen a meglévőt már nem kell becserkészni, meghódítani. Ezért javaslom, hogy este például valami vadító fehérneműben próbálkozz. Kicsit még rá is játszhatsz, próbálj elérhetetlennek tűnni, és kacérkodni kicsit. A Mars színe a vörös, így ezzel az energiával is tudsz hatni párodra. Hogy kicsit felfokozd a hangulatot és lassíts a tempóján, készíts neki finom vacsit, és egy illatos fürdőt!

Bővebben: Apukák kényeztetése (asztro módra)

Kos

Júliusban sokszor érezheted azt, hogy a forróság ellenére is rengeteg energiád van. Mindenre jut időd, energikus és fitt vagy. Igyekszel mindent megoldani, ami ebben a hónapban biztosan sikerül is. Ha eddig halogattál valamit, itt az idő, ötleteid előre vivő megoldásokat hoznak.

Bővebben: Júliusi horoszkóp

 

Kos: "Én csak azért verekedtem, mert....."

Bika"Ugye lesz repeta? És még egy mese?"

Ikrek: "Írassatok másik csoportba, ezt már unom!"

Bővebben: Vicces ovisok