Ha náthás a család - avagy a hurutos betegség legyűrése könnyedén!

Ha náthás a család - avagy a hurutos betegség legyűrése könnyedén!

Bővebben: Ha náthás a család

altA szín tulajdonképpen a látható fény. Minden színnek különböző a hullámhossza és a rezgéstartománya, tehát különbözőképpen hat ránk. Hat az érzelmeinkre, gondolatainkra, kommunikációnkra, viselkedésünkre, lelki működésünkre, energia szintünkre, az egész lényünkre.

Bővebben: Színek az életünkben

Ha nem érted a saját, vagy a környezetedben élők működését, vagy nem tudod, mi miért történik az életedben, esetleg milyen lelki háttere van betegségednek, miért nem működnek párkapcsolataid, vagy miért nem leled örömöd a munkádban, érdemes megnézni a születési horoszkóp ábrádat. Az asztrológiai tanácsadás alkalmával közelebb kerülhetsz lelked színtársulatához, s rálátásod nyílhat egy olyan személyes térképre, ami a kozmikus univerzum rezgéseit tükrözi a megszületésed pillanatában. E mellett az életed fontos eseményeit is jobban megértheted, hiszen minden időpillanat rányomja egyedi bélyegét e térképre. Részleteket a

Bővebben: Asztrológia

Hirtelen, szinte minden fokozatosság nélkül érkezik meg most már évek óta a tavasz, vele együtt a napsütés, a melegebb idő.

Bővebben: Tavaszi Tippek