Szükséges alapanyagok mennyisége: egy-egy darab jól megmosott alma és őszibarack (ha nincs friss, akkor fagyasztott is jó)

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - alma őszibarackkal

Almalé, az első pépes ételek előtt

Szükséges alapanyagok mennyisége: egy vagy fél darab alma jól megmosva

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő, teaszűrő, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - almalé

Szükséges alapanyagok mennyisége: fél vagy egy darab alma

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - almapüré

Szükséges alapanyag mennyisége: 1 darab alma

Szükséges eszközök: alufólia, kiskanál, tálka

Bővebben: 6 hó - sült alma