Szükséges alapanyag mennyisége: egy darab alaposan megmosott alma

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), egy kisebb lábas és egy nagyobb a vízfürdőhöz, kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - meleg almapép

Szükséges alapanyagok mennyisége: egy-egy darab jól megmosott alma és őszibarack (ha nincs friss, akkor fagyasztott is jó)

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - alma őszibarackkal

Szükséges alapanyag mennyisége: egy darab alma, 2-3 szem (később, ha már többször adtuk ezt a gyümölcsöt, lehet több szemet is adni) magozott meggy (lehet fagyasztott is) jól megmosva mindkettő

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka, esetleg teaszűrő

Bővebben: 6 hó - alma meggyel

Szükséges alapanyagok mennyisége: fél vagy egy darab alma

Előkészítés / szükséges eszközök: hámozókés, almareszelő (üveg vagy műanyag), vagy turmix, kiskanál (mokkáskanál), kis pohár vagy tálka

Bővebben: 6 hó - almapüré