Glutén bevezetése

Az írásom apropója, hogy a mai napig vitatják az évekkel ezelőtt bevezetett táplálási ajánlást, miszerint a glutént csecsemőknél 4 és 7 hónapos kor között javasolt bevezetni.

Bővebben: Glutén bevezetése

E fejezetbenalt megtalálhatod azokat az alapanyagokat, amiket a babád táplálása során felhasználhatsz. A kínálat folyamatosan fog bővülni, csakúgy, mint  a receptek sora. Addig is, ha van egy jó recepted nyugodtan küld be!

Bővebben: Alapanyagok és ételek

altA táplálási ajánlóban megtalálhatod azokat az alapanyagokat, amiket csemetédnek adhatsz a hozzátáplálás folyamán. Ezen élelmiszereket a gyermeked életkora, ízlése, és persze saját fantáziád szerint keverheted egymással. Hogy könnyebb legyen a mindennapi főzés, hamarosan recepteket is találhatsz majd az ételek címszó alatt. Az írás végén új információt találhatsz a lisztérzékenység prevenciójával kapcsolatban! 

Bővebben: Táplálási ajánló

Hozzátáplálás

A csecsemők legideálisabb, természetes tápláléka legalább fél éves korig (kizárólagosan), de akár tovább is az anyatej. /Érdekesség, hogy az ember körülbelül négy éves koráig van arra programozva, hogy anyatejen nevelkedjen./ ...

Bővebben: Hozzátáplálás